Five Massage este mai mult decât un salon de masaj terapeutic, este o oază de liniște și relaxare în centrul orașului.

Five Massage a pornit dintr-o nevoie personală. Aceea de a găsi echilibrul într-o lume tot mai agitată, stresantă și fără timp. Credem în filosofia holistică, teorie conform căreia părțile unui întreg nu pot fi tratate separat, ci împreună, pentru stabilirea armoniei întregului. Iar întregul suntem noi.

Suntem o echipă tânără, energică și ambițioasă care își dorește să ofere clienților cea mai bună experiență de masaj terapeutic din țară. Îmbinând tehnici de relaxare fizică, mentală și spirituală, alături de terapeuți specializați în centre autorizate, oferim o gamă completă de terapii pentru ca fiecare individ să își regăsească lucrul cel mai de preț: echilibrul, pacea interioară sau pe sine.

Echipa noastră

Hai în echipă

În presă, despre noi

Corpul nu se poate relaxa dacă mintea nu este relaxată. Aceasta este premisa de la care au pornit cei care au pus bazele Five Massage, primul centru de masaj care îmbină terapiile de masaj cu practica meditației ghidate, pentru un efect integrat asupra corpului, minții și sufletului.

Antena 1

Masajul implică proceduri complexe ce pot fi asociate cu meditația și poate fi integrat într-o viziune menită să ne schimbe radical modul de a simți, a gândi și a ne raporta la viată, așa cum se întâmplă la salonul Five Massage

KANAL D

Five Massage este mai mult decât un salon de masaj terapeutic, este o oază de liniște și relaxare în centrul orașului. Și pentru că orașul este într-o continuă dezvoltare, trebuie să țină pasul cu dezvoltările tehnologice și din domeniul financiar, acesta fiind motivul pentru care au adăugat metodele de plată prin monede virtuale

PRO-TV

Contactează-ne

Discută cu terapeuții noștri pentru a determina ce tip de masaj ți se potrivește și frecvența sesiunilor.

CONTACT