Drenaj Limfatic

Un tratament blând, eficient pentru îmbunătățirea stării de sănătate

Acasa/Masaje/Drenaj Limfatic

Drenaj Limfatic

Preț 170lei / 60 minute

Programează

Este o terapie ce poate avea beneficii multiple pentru sănătate și înfrumusețarea pielii. Masajul de drenaj limfatic este un tratament manual blând, ce îmbunătățește activitatea vaselor limfatice. Activând limfa, terapia poate avea următoarele beneficii:

  • stimulează sistemul imunitar, ajutând corpul să lupte împotriva infecțiilor și diverselor boli
  • contribuie la reducerea retenției de apă
  • curăță în profunzime organismul
  • poate stimula pierderea în greutate, întrucât îmbunătățirea sistemului limfatic îți va îmbunătăți rata metabolică
  • înlătură toxinele
  • induce o stare de relaxare profundă

Descriere

Drenajul limfatic este un tratament blând, ritmic, efectuat de un terapeut specializat pentru a stimula circulația limfei în jurul corpului.
Această stimulare fizică ajută la accelerarea rapidă a eliminării deșeurilor și toxinelor dintr-un sistem limfatic lent. Drenajul limfatic poate ajuta, de asemenea, la prevenirea umflăturilor după leziuni sau intervenții chirurgicale. Poate chiar să ofere un impuls semnificativ sistemului imunitar.

Ședințele de drenaj limfatic variază între jumătate de oră și două ore, în funcție de afecțiune. Vă recomandăm ca sesiunea inițială de masaj drenaj limfatic să fie o sesiune de o oră pentru a vă stimula fluxul limfatic. Această perioadă va stimula drenajul într-un singur membru. Dacă tratați mai mult de două sau mai multe membre, recomandăm inițial o consultație de 90 de minute. Terapeutul de masaj vă va ghida pentru sesiunile următoare în funcție de modul în care răspundeți la drenaj.

Durata unui masaj drenaj limfatic variază în funcție de zona pe care doriți să o tratați: poate varia de la o oră la două ore. (exemplu: Abdomen și cap – o oră; spate – 90 de minute). Se lucrează o zonă/ședință de masaj.

Recomandarea terapeuților noștri este să se efectueze o ședință pe săptămână.

Terapeuții noștri specializați vă stau la dispoziție pentru sfaturi și recomandări.

* La alegere, puteți opta pentru meditație ghidată la sfârșitul ședinței de masaj.

Informații suplimentare

Durata Masaj

, ,

Abonament

fara abonament, 5 sedinte, 10 sedinte, 20 sedinte

Go to Top