Masaj Anticelulitic

Un masaj modelator cu efecte asupra circulației și metabolismului

Acasa/Masaje/Masaj Anticelulitic

Masaj Anticelulitic

Preț 80lei

Este o terapie de intensitate sporită, ce are ca scop atât redarea unei stări de relaxare, cât și îmbunătățirea calității pielii și a țesutului adipos. Masajului anticelulitic are efecte benefice asupra circulației sangvine și limfatice, dar și asupra metabolismului. În plus, pielea își recapătă elasticitatea și fermitatea iar musculatura este tonifiată.

  • Ajută eliminarea excesului de lichid corporal
  • Ajută la reducerea problemelor circulatorii
  • Redistribuie celulele adipoase
  • îmbunătățește circulația
  • Îmbunătățește aspectul pielii

Descriere

Masajul anticelulitic este o metodă de masaj care se aplică pentru a reduce și elimina celulita și pentru a aduce pielea în stare sănătoasă. Acest masaj anticelulitic îmbunătățește circulația sângelui și a limfelor și ajută la umplerea țesuturilor cu oxigen purificator. Este cel mai eficient masaj de susținere a dietei și a sportului la persoanele care se luptă cu problema celulitei și cresc eficiența dietei cu sportul.
Este un masaj de remodelare corporală eficient pentru prevenirea formării celulitei și pierderii în greutate, atunci când este aplicat la intervale regulate.

Masajul anticelulitic este foarte eficient în procesul de vindecare prin reducerea problemei circulatorii atunci când este aplicat de terapeuți experți. Această formă de masaj nu este neapărat dureroasă și experiența diferă de la persoană la persoană.

Se recomandă aplicarea într-o anumită rutină, pentru a vă ajuta la descompunerea straturilor rele din zonele cu celulită și va fi o terapie eficientă pentru a preveni recurența. Frecvența recomandată a sesiunilor este de 2-3 ori pe săptămână, pentru rezulate optime.

Contrar zvonurilor, acest masaj nu trebuie să producă hematoame, vânătăi sau alte tipuri de leziuni ale epidermei. Toate acestea pot duce, în timp, la apariția vaselor capilare sparte. Terapeuții noștri specializați sunt la dispoziția dumneavoastră pentru orice întrebări și nelămuriri.

* La alegere, puteți opta pentru meditație ghidată la sfârșitul ședinței de masaj.

Informații suplimentare

Durata Masaj

,

Abonament

fara abonament, 5 sedinte, 10 sedinte, 20 sedinte

Go to Top