Masaj Balinez

O tehnică terapeutică străveche, originară din Sud-Estul Asiei

Acasa/Masaje/Masaj Balinez

Masaj Balinez

Preț 170lei

Acest masaj tradițional din Bali este obligatoriu pentru oricine dorește o formă specială de relaxare.
Mișcările delicate, lungi, folosind uleiuri esențiale combinate cu presopunctură și un masaj al capului vă permit să evadați din viața de zi cu zi.

  • Ameliorează durerile
  • Îmbunătățește circulația
  • Crește nivelul de energie
  • Promovează bunăstarea
  • Îmbunătățește somnul
  • Îndepărtează oboseala musculară

Descriere

Masajul balinez, o terapie tradițională indoneziană, combină masajul practic al corpului cu aromoterapia. Acest tip de terapie de masaj este derivat dintr-un amestec de influențe culturale, dintre care multe provin din alte părți din Asia. Relaxarea este accentuată în masajul oriental balinez, iar la Five Massage am creat un mediu care să contribuie la acest obiectiv.

Această terapie tinde să fie intensă și profundă, iar unele tehnici sunt extrase din domeniile asociate de presopunctură și reflexologie, printre altele.

Uleiurile esențiale sunt, de asemenea, utilizate în masajul balinez, atât pentru a spori efectele, cât și pentru a oferi o sursă suplimentară de relaxare sub formă de aromoterapie. Această utilizare a uleiurilor, sau aromoterapie, se bazează pe credința tradițională că substanțele, care sunt produse din materie concentrată de plante, pot preveni și/sau trata o varietate de boli prin contact sau parfum.

Masajul oriental balinez este un tratament pentru tot corpul, țesutul adânc și holistic. Este o combinație de întinderi ușoare, presopunctură, reflexoterapie și aromoterapie pentru a stimula fluxul de sânge, oxigen și energie în corp. De asemenea, aduce un sentiment de bunăstare, calm și relaxare profundă. Diferitele tehnici ale masajului balinez includ rularea pielii, frământarea și mângâierea și stimularea punctelor de presiune cu aromele uleiurilor esențiale.

Alegeți un masaj oriental balinez dacă doriți să experimentați o varietate de tehnici de masaj, aveți nevoie de ajutor pentru a vă relaxa sau dacă vă simțiți puțin obosit. Un masaj de relaxare cu atitudine, acest tratament vă va ajuta să vă simțiți calm, dar vă va stimula circulația și va ținti țesuturile înnodate pentru a rezolva și problemele fizice.

* La alegere, puteți opta pentru meditație ghidată la sfârșitul ședinței de masaj.

Informații suplimentare

Durata Masaj

, ,

Abonament

fara abonament, 5 sedinte, 10 sedinte, 20 sedinte

Go to Top