Masaj cu Pietre Calde

Un masaj liniștitor cu uleiuri calde și pietre vulcanice calde

Acasa/Masaje/Masaj cu Pietre Calde

Masaj cu Pietre Calde

Preț 150lei / 60 minute

Programează

Masajul cu pietre calde ajută corpul să se vindece și să se detoxifice. Pietrele fierbinți infuzează, de asemenea, un sentiment de relaxare și calm. Tratamentele cu pietre calde alternează căldura și frigul – o tehnică care s-a dovedit benefică pentru calmarea unui corp dureros.

  • Ajută tratarea insomniei
  • Ajută la creșterea nivelului de energie
  • Scade nivelul depresiei
  • Ameliorează afecțiunile reumatice și artritice
  • Ajută în vindecarea fibromialgiei
  • Eliberează tensiunea stocată

Descriere

Dacă sunteți în căutarea unei terapii ce alungă stresul pentru a vă relaxa, nu este nimic mai bun decât un masaj cu pietre calde. Popular pentru capacitatea sa de a calma atât mintea cât și corpul, masajul cu pietre calde folosește o combinație de uleiuri blânde și pietre naturale vulcanice pentru a ușura tensiunea musculară, a îmbunătăți circulația și a promova bunăstarea.

Masajul cu pietre vulcanice este o alegere excelentă dacă vă simțiți epuizat. Este profund relaxant și, cu un tratament tipic care durează în jur de 60 până la 90 de minute, o singură sesiune vă va lăsa să vă simțiți complet înviorat și gata de viață în cel mai scurt timp.

În plus, se consideră că masajul cu roci vulcanice este util în tratarea a tot felul de leziuni musculare, suferințe și dureri – și poate ajuta chiar și persoanele care suferă de scleroză multiplă sau fibromialgie.

Pentru această terapie, este necesar ca programarea să se facă cu minim o zi înainte, pentru ca maseurul să aibă să pregătească rocile vulcanice la temperatura optimă terapiei.

Terapia cu roci vulcanice este ideală și pentru cuplurile care caută să împărtășeașcă un ritual de relaxare împreună.

* La alegere, puteți opta pentru meditație ghidată la sfârșitul ședinței de masaj.

Informații suplimentare

Durata Masaj

, ,

Abonament

fara abonament, 5 sedinte, 10 sedinte, 20 sedinte

Go to Top