Masaj de Cuplu

O experiență relaxantă și romantică alături de persoana iubită

Acasa/Masaje/Masaj de Cuplu

Masaj de Cuplu

Preț 350lei / 60 minute

Programează

Într-o cameră de masaj concepută pentru doi, tu și partenerul tău veți beneficia de atenția completă și indiviză a doi terapeuți de masaj care vor lucra din greu pentru a elimina orice stres pe care îl puteți simți. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți tipul de masaj pe care doriți să îl primiți.

  • Invită cuplurile să se reconecteze
  • Îmbunătățește intimitatea
  • Reduce anxietatea
  • Ajută cu o varietate de boli digestive

Descriere

Masajul de cuplu este o modalitate excelentă de a vă bucura împreună de relaxare sau de a prezenta un partener care nu a mai primit niciodată un masaj, într-un mod care îi face să se simtă mai confortabil prima dată aici. Puteți să vă relaxați cu partenerul sau partenera și să vă răsfățați cu un masaj romantic pentru doi.
Masajul de cuplu nu este doar pentru romantici, duo-urile mamă-fiică și cei mai buni prieteni se pot bucura de asemenea de servicii alăturate.

Există o serie de beneficii care decurg din alegerea de a face terapia de masaj de cuplu. Pentru început, este o modalitate excelentă pentru doamne de a-ți introduce partenerul în ideea de a face un masaj, deoarece mulți bărbați consideră că este o activitate la care participă doar femeile. Cu toate acestea, beneficiile se aplică ambelor sexe.

Există o varietate mare de tipuri de masaj de cuplu din care să alegeți, dar, indiferent de ce alegeți, rezultatul final va fi o stare calmă și relaxată, împărtășită cu cea/cel pe care îl/o iubiți.

Puteți opta pentru tipuri de masaj diferite, în funcție de preferințe. Ceea ce diferențiază această terapie de celelalte, este că puteți împărtăși această experiență deosebită cu o persoană dragă din viața dumneavoastră.

Este cadoul ideal pentru a vă bucura împreună de nenumăratele beneficii ale terapiei.

* La alegere, puteți opta pentru meditație ghidată la sfârșitul ședinței de masaj.

Informații suplimentare

Durata Masaj

, ,

Go to Top