Masaj de Relaxare

Un masaj ca un restart al corpului și minții

Acasa/Masaje/Masaj de Relaxare

Masaj de Relaxare

Preț 120lei

Unul din obiectivele principale ale acestui masaj este relaxarea întregului corp. Așa cum îi spune și numele, această tehnică de relaxare este ideală pentru îndepărtarea oboselii, a grijilor și stresului după o zi de muncă. Stimulând secreția de endorfine, masajul de relaxare are un profund efect psihologic.

  • Ameliorează stresul
  • Reduce durerea
  • Stimulează buna dispoziție
  • Încurajează relaxarea
  • Crește circulația sangvină

Descriere

Prin masaj de relaxare, terapeuții vă ajută să vă detensionați și să vă relaxați tot corpul. Este minunat pentru cei care au avut o săptămână de muncă grea sau pentru cei care își doresc o sesiune de răsfăț.

Terapia constă în mișcări line, frământări și manipulări ușoare ale mușchilor, efectuate la presiunea aleasă. Se realizează prin masarea mușchilor cu mișcări lungi de alunecare în direcția sângelui care revine în inimă. Este o modalitate fără durere de a vă relaxa complet atât mușchii, cât și mintea.

Acest masaj de relaxare este foarte benefic pentru creșterea nivelului de oxigen din sânge. Creșterea circulației sangvină conduce nutrienții producători de energie și oxigenul în celule și ajută la eliminarea deșeurilor metabolice care vă pot face să vă simțiți apatici și obosiți.

Terapeutul va avea ca scop relaxarea, revigorarea și revitalizarea dumneavoastră, la o intensitate redusă spre medie, care nu cauzează disconfort.

Pentru terapia de relaxare se recomandă o frecvență de minim o sesiune pe săptămână a câte 60 minute fiecare.

Acest masaj este minunat, însă este mai puțin eficient decât stilurile mai intense pentru tratarea diverselor tensiuni acumulate în țesuturile moi. Terapeuții noștri vă vor recomanda tipuri de masaj mai intense atunci când suferiți de dureri sau alte afecțiuni.

* La alegere, puteți opta pentru meditație ghidată la sfârșitul ședinței de masaj.

Informații suplimentare

Durata Masaj

, ,

Abonament

fara abonament, 5 sedinte, 10 sedinte, 20 sedinte

Go to Top