Masaj Deep Tissue

Un tip de masaj care vizează țesuturile mai adânci ale mușchiului și fasciei

Acasa/Masaje/Masaj Deep Tissue

Masaj Deep Tissue

Preț 170lei / 60 minute

Programează

Masajul Deep Tissue este un tip de masaj terapeutic care se concentrează în principal pe realinierea straturilor mai adânci de mușchi și țesuturi. Unele dintre aceleași mișcări sunt folosite ca terapie clasică de masaj, dar mișcarea este mult mai lentă, iar presiunea aplicată este mult mai mare.

  • Reduce durerea cronică
  • Îmbunătățește tensiunea arterială
  • Rupe țesutul cicatricial
  • Reabilitează mușchii răniți
  • Eliberare de stres

Descriere

Masajul Deep Tissue folosește tehnici de presiune mai adânci, care sunt benefice în eliberarea tensiunii musculare cronice. Mai precis, acest masaj folosește mișcări lente, ghidate și profunde și presiune fermă pentru a ameliora tensiunea severă și a ajunge sub mușchii superficiali. Masajul țesuturilor profunde este adesea recomandat persoanelor care suferă de dureri consistente atât în grupurile musculare mari, cât și în cele mici.

Acest tip de masaj nu ar trebui să doară, dar este posibil să fie ceva mai incomod decât un masaj suedez, mai ales dacă aveți niște contracturi cronice mari.

Majoritatea oamenilor raportează o ușurare incredibilă imediat după primul lor masaj Deep Tissue. Este normal să apară o senzație ușoară de febră musculară în 1-3 zile după masaj, datorită acidului lactic care este scos din țesuturile congestionate.

Este crucial să beți multă apă după masaj pentru a ajuta la eliminarea acidului lactic din țesuturi.

Tratarea contracturilor cronice și a tensiunii acumulate de-a lungul vieții se realizează cel mai bine cu un program integrat care include exerciții fizice, lucru asupra posturii și modalității de mișcare, tehnici de relaxare și un program regulat de masaj pentru a vă păstra obiceiurile de tensiune musculară.

Se recomandă masaj Deep Tissue sportivilor sau persoanelor care au depus un efort fizic considerabil pentru refacere.

* La alegere, puteți opta pentru meditație ghidată la sfârșitul ședinței de masaj.

Informații suplimentare

Durata Masaj

,

Abonament

fara abonament, 5 sedinte, 10 sedinte, 20 sedinte

S-ar putea să-ți placă și…

Go to Top