Masaj la 4 Mâini

O terapie complexă, executată simultan de 2 maseuri profesioniști

Acasa/Masaje/Masaj la 4 Mâini

Masaj la 4 Mâini

Preț 300lei / 60 minute

Programează

Terapia prin masaj oferă o serie de beneficii atât pentru corp, cât și pentru minte. Dacă ați experimentat deja beneficiile unui masaj profesional, vă puteți îmbunătăți experiența programând un masaj la patru mâini. Aceste tipuri de masaje nu sunt cu siguranță supraevaluate și reprezintă experiența supremă în relaxare.

  • Intensifică relaxarea
  • Relaxare musculară mai intensă
  • Reduce stresul
  • Îmbunătățește circulația sangvină
  • Îmbunătățește sănătatea mentală
  • Crește calitatea somnului

Descriere

Un masaj cu patru mâini este practicat de doi terapeuți care lucrează la un singur client. Dublează plăcerea unui masaj tradițional; doi terapeuți încep să lucreze, ușurându-ți contracturile și tensiunile cu mișcări simultane, în oglindă.

Masajul la patru mâini este o opțiune excelentă pentru cineva care are probleme cu relaxarea în timpul tratamentului. Terapeuții calificați, familiarizați cu masajul la patru mâini nu numai că oglindesc mișcările mâinilor unii altora, dar exercită o presiune egală pe fiecare parte pentru a produce o experiență echilibrată și relaxantă.

Efectul masajului la 4 mâini este dublu, sau poate chiar mai mare, întrucât vă conferă o stimulare neașteptată, dificil de anticipat, fapt ce conduce la o abandonare mentală, o relaxare totală și un răsfăț al tuturor simțurilor. În urma masajului la 4 mâini, vă veți simți complet revigorat.

Dacă vă simțiți deosebit de tensionat sau anxios din cauza responsabilităților de la locul de muncă sau ale vieții, puteți oferi corpului dumneavoastră șansa de relaxare programând un masaj unic.

Fie că sunteți în căutarea unei experiențe de masaj inedite sau în căutarea cadoului perfect, nu puteți da greș cu acest tip de masaj.

Tipul de masaj este la alegerea dumneavoastră (excepție fac masajele care implică întinderi și fără ulei).

* La alegere, puteți opta pentru meditație ghidată la sfârșitul ședinței de masaj.

Informații suplimentare

Durata Masaj

, ,

Go to Top