Masaj Prenatal

O terapie ce ameliorează orice durere și presiune legate de schimbarea anatomiei tale

Acasa/Masaje/Masaj Prenatal

Masaj Prenatal

Preț 130lei / 60 minute

Programează

Conceput special pentru ameliorarea durerilor musculare legate de sarcină, acest masaj este personalizat în funcție de preferințele clientului și de stadiul sarcinii.

 • Îmbunătățește calitatea somnului
 • Ameliorează durerile articulare
 • Reduce durerile de cap
 • Ameliorează durerile de spate
 • Stabilizează hormonii

Descriere

Un masaj prenatal este foarte asemănător cu un masaj corporal complet. Principala diferență este că terapeutul va face câteva modificări pentru a asigura siguranța (și confortul) pentru mama și bebeluș.

Masajul prenatal este o combinație de masaj de relaxare și deep tissue. Terapeutul de masaj își adaptează tehnicile pentru a aborda schimbările prin care trece o femeie în timpul sarcinii. Un masaj prenatal folosește o selecție de tehnici suedeze, profunde și de remediere pentru a reduce stresul, a reduce umflarea, a ameliora durerile și a reduce anxietatea și depresia. Masajul pentru gravide se efectuează cu femeia pe lateral sau pe spate și personalizat pentru nevoile fiecărei femei.

Principalele beneficii sunt:

 • Reduce stresul și îmbunătățește calitatea somnului: terapia de masaj poate reduce simptomele fizice ale stresului, cum ar fi mușchii tensionați și pulsul crescut, la viitoarele mămici
 • Ameliorează durerile articulare și contracturile musculare: dacă suferiți de dureri musculare și articulare, masajul poate ajuta la ameliorarea acestora, menținând flexibilitatea musculară
 • Ameliorează durerile de cap: schimbările hormonale din timpul sarcinii pot duce la dureri de cap. Masajul terapeutic poate reduce semnificativ frecvența migrenelor
 • Îmbunătățește circulația: îmbunătățind circulația, corpul tău este capabil să ofere mai mulți nutrienți și oxigen copilului
 • Stabilizează hormonii: reduce hormonul de stres (cortizolul) și crește endorfinele – hormonul fericirii
  Ameliorează durerile de spate: pe măsură ce centrul de gravitație se schimbă în timpul sarcinii, durerile lombare se pot intensifica. Un masaj prenatal poate ajuta la ameliorarea acestor simptome

Primirea unui masaj în perioada sarcinii este una dintre cele mai bune metode de a rămâne relaxată și de a avea grijă de tine.

Masajul pentru gravide ajută vizând anumite zone ale corpului care trebuie să fie relaxate sau mai flexibile. Pe măsură ce corpul tău se schimbă în această perioadă, este important să pregătești corpul și să ajuți schimbările în loc să încerci să te lupți cu el. Sarcina este o perioadă plină de bucurie în viața tuturor, dar este, de asemenea, cea mai impozantă pentru corp, așa că are sens să vă mențineți corpul în mișcare și la o stare de sănătate optimă în acest timp.

Masajul pentru gravide este considerat sigur, în general, după primul trimestru, atât timp cât aveți permisiunea medicului și anunțați terapeutul de masaj că sunteți însărcinată.

Durata unui masaj prenatal este de obicei între 60 și 90 de minute, în primele doua trimestre. Vă rugăm să vă consultați cu terapeutul pentru a stabili durata optimă pentru masaj în ultimul trimestru.

În timp ce nevoile fiecăruia vor fi puțin diferite în funcție de stilul de viață, masajele regulate funcționează cel mai bine atunci când faci un ciclu lunar. Acest lucru se corelează de obicei cu „ciclul major de creștere” al bebelușilor, în care corpul trece printr-o schimbare enormă.

Pentru mai multe informații, terapeuții noștri specializați vă stau la dispoziție.

* La alegere, puteți opta pentru meditație ghidată la sfârșitul ședinței de masaj.

Informații suplimentare

Durata Masaj

,

Abonament

fara abonament, 5 sedinte, 10 sedinte, 20 sedinte

S-ar putea să-ți placă și…

Go to Top