Masaj Terapeutic

O terapie elaborată, cu beneficii multiple

Acasa/Masaje/Masaj Terapeutic

Masaj Terapeutic

Preț 150lei / 60 minute

Programează

Masajul terapeutic este o abordare naturală pentru o sănătate mai bună și o metodă eficace de îmbunătățire a calității vieții. Printre numeroasele beneficii se numără și

 • ameliorarea stresului
 • crearea echilibrului și armoniei interioare
 • reducerea anxietății
 • îmbunătățirea calității somnului
 • scăderea frecvenței migrenelor

Descriere

Terapia prin masaj terapeutic poate să fie o opțiune de tratament relevanță pentru următoarele zone:
menținerea sănătății

 • managementul stresului
 • îngrijirea post-operatorie
 • tulburări emoționale sau psihologice
 • durere cronică
 • înainte și după diverse activități sportive
 • îmbunătățirea circulației și a tensiunii arterială.

Terapia prin masaj este o opțiune de tratament generală, ce acoperă o gamă largă de probleme. Este o combinație între masaj de relaxare și masaj de remediere – se face nu numai pentru a relaxa întregul corp, ci și pentru a se concentra pe anumite zone ale corpului cu probleme. Este folosit adesea pentru a ajuta în tratamentul majorității problemelor musculare și asociate, iar terapia regulată de masaj are ca rezultat o îmbunătățire a funcționării circulatorii, limfatice și neurologice.
Masajul terapeutic poate fi stimulant sau liniștitor în funcție de tehnicile folosite, de forța aplicată și de viteză. Realizat de un terapeut specializat, masajul terapeutic nu e doar o terapie extrem de benefică, ci și una din cele mai sănătoase opțiuni pentru îmbunătățirea calității vieții cuiva.

În timpul unei sesiuni de masaj terapeutic, țesuturile moi, pielea, tendoanele și mușchii sunt manipulate, pentru a asigura ameliorarea stresului prin stimularea organismului de a elibera calmante naturale, numite endorfine. Studiile arată că un masaj pe săptămână crește circulația, eliberează tensiunile musculare și activează receptorii senzoriali. Pe lângă relaxarea mușchilor tensionați și ameliorarea simptomelor fizice ale stresului, masajul terapeutic vă poate ajuta să vă calmați mintea și să vă îmbunătățiți starea de spirit. Potrivit mai multor studii de specialitate, terapia prin masaj poate să amelioreze eficient anxietatea și depresia, care sunt mai susceptibile să apară atunci când stresul devine cronic.

Frecvența și durata masajului vor depinde de tipul de masaj dorit și de zona pe care doriți să o tratați. De asemenea, acestea pot fi influențate și de problemele de sănătate, tipul durerii sau accidentării ce doriți să fie vizate. Pentru terapia prin masaj terapeutic frecvența și durata cresc în funcție de nevoile fiecăruia.

Ca un ghid, masajele terapeutice regula funcționează cel mai bine atunci când se efectuează pe o perioadă de 4 până la 6 săptămâni.

Recomandarea noastră este să discutați cu terapeuții noștri specializați pentru a afla cât de des ar trebui să ne vizitați.

* La alegere, puteți opta pentru meditație ghidată la sfârșitul ședinței de masaj.

Informații suplimentare

Durata Masaj

, ,

Abonament

fara abonament, 5 sedinte, 10 sedinte, 20 sedinte

Go to Top