Masaj Thailandez Facial

O terapie spa unică, ce utilizează săculeți cu plante

Acasa/Masaje/Masaj Thailandez Facial

Masaj Thailandez Facial

Preț 120lei / 30 minute

Programează

Această terapie se bazează pe practicile asiatice și pe tradițiile thailandeze de masaj. Utilizarea ierburilor naturale și a ingredientelor sunt practici obișnuite în culturile asiatice și au fost folosite în scopuri de înfrumusețare și medicinale de secole.

  • Reduce umflăturile și cearcănele și stimulează circulația
  • Îmbunătățește nutriția pielii și detoxifică și elimină impuritățile
  • Relaxează, calmează și ușurează durerile de cap
  • Ameliorează presiunea sinusală și congestia
  • Ajută la eliminarea toxinelor
  • Hidratează și creează o strălucire sănătoasă

Descriere

Lăsați-vă răsfățați și întineriți cu acest uimitor masaj thailandez facial care reduce umflăturile, combate liniile fine, cearcănele și oferă rezultate pentru o revigorare a feței.

O compresă caldă, umplută cu un amestec de plante organice, este utilizată pentru a calma și hrăni tenul și zona delicată a ochilor. Este combinat cu un amestec de presopunctură și masaj facial. Scopul este de a reduce umflăturile, detoxifierea și îmbunătățirea nutriției pielii.

Fața, mai mult decât orice altă parte a corpului, este o reflecție excelentă asupra a ceea ce se întâmplă cu corpul. Când se masează cu comprese pe bază de ierburi medicinale, căldura va ajuta eliberarea compușilor organici din acestea, uleiul va condiționa și hidrata.

Uleiurile și ierburile vor ajuta la echilibrarea unor perturbări ale pielii. Ierburile au multiple efecte benefice, iar utilizarea compreselor încălzite pe față va induce o stare profundă de relaxare, sporind efectele holistice, precum și medicinale ale acestui masaj thailandez cu săculeți de plante.

Acest tip de terapie orientală se recomandă să se facă săptămânal.

* La alegere, puteți opta pentru meditație ghidată la sfârșitul ședinței de masaj.

Informații suplimentare

Durata Masaj

,

Abonament

fara abonament, 5 sedinte, 10 sedinte, 20 sedinte

Go to Top