Masaj Thailandez

Este o procedură cu efect de relaxare profundă și cu proprietăți terapeutice deosebite

Acasa/Masaje/Masaj Thailandez

Masaj Thailandez

Preț 180lei / 60 minute

Programează

Masajul thailandez cu ulei este o formă de masaj thailandez, care provine din masajul cu ulei ayurvedic și include elemente de presopunctură, mobilizări în articulații și uleiuri esențiale de masaj.

  • Relaxează profund
  • Ajută la reducerea stărilor de depresie și anxietate
  • Îmbunătățește sistemul limfatic și circulator
  • Ajută la eliminarea toxinelor din corp
  • Hrănește pielea

Descriere

Masajul thailandez cu ulei presupune folosirea unor mișcări lente si moi, alunecarea, rularea, mângâierea și întinderea uleiului folosind palmele, degetele mari si antebrațele.

Acest tip de masaj oriental se bazează pe conceptele de vindecare tradițională thailandeză a corpului, adică lucrul, deschiderea și stimularea așa-numitelor linii de energie, numite și Sip Sen sau liniile Sen.

Terapeutul, folosind tot corpul, palmele, degetele, antebrațele, brațele realizează diverse tehnici de presare și întindere, concentrându-se pe relaxarea corpului obosit în același timp. Uleiurile aromate folosite de noi se absorb înainte de sfârșitul masajului, așa că nu trebuie să vă îngrijorați că vă pătați hainele. Excesul de ulei va fi înlăturat cu prosoape calde de către terapeut. Datorită efectelor nutritive ale uleiurilor, vă recomandăm să nu vă faceți duș pentru următoarele două ore.

Masajul thailandez cu ulei este recomandat persoanelor cu un stil de viață foarte activ, care așteaptă relaxare atât fizică cât și mentală cât și celor care doresc o experiență orientală autentică. Este recomandat și persoanelor cărora nu le place masajul tradițional thailandez din cauza intensității sale sau este imposibil de făcut din cauza problemelor de sănătate.

* La alegere, puteți opta pentru meditație ghidată la sfârșitul ședinței de masaj.

Informații suplimentare

Durata Masaj

, ,

Abonament

fara abonament, 5 sedinte, 10 sedinte, 20 sedinte

Go to Top