Termene si conditii generale de comercializare online a produselor și serviciilor Five MASSAGE

Five MASSAGE este denumirea comercială a SC ZOZYE HOLDING SRL, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în București, Str.Resita nr.5, sector 4 cu număr de ordine în Registrul Comerțului J40/11061/2015 , cod unic de înregistrare fiscală 34983568 (în continuare “five MASSAGE” sau “noi“). În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal.

Prețuri și modalități de plată

Prețurile prezentate includ TVA.

Plata se poate efectua cu numerar sau cu cardul la salon, prin transfer direct în contul nostru bancar sau cu cardul de credit/debit prin mobilPay 3D Secure.

Politica de confidențialitate

Five MASSAGE respectă legile în vigoare privind confidențialitatea datelor. Five MASSAGE se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului www.fivemassage.ro către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului, ofertele și politica companiei.

Conditii de comercializare online a Cardurilor Cadou

Următoarele termene au următoarele înțelesuri:

Card Cadou – este un document care atestă plata unor servicii de relaxare în cadrul five MASSAGE. Serviciile sunt predefinite și sunt valabile 3 luni de la data achizitionarii. In cazul in care intervalul de timp expira, serviciul nu se poate rambursa. Valoarea cardului cadou nu poate fi preschimbata in bani.
Cardurile cadou sunt transmisibile și permit personalizarea lor cu numele persoanei care va beneficia de serviciile achiziționate.
După achiziționarea prin plata online a cardurilor cadou, beneficiarul poate ridica imprimatele de la recepția centrului sau prin email la o adresă pe care o va comunica in momentul achizitionarii cardului.Clientul are dreptul sa notifice in scris five MASSAGE că renunță la cumpărare, fără penalități și fară invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la plata cardului cadou, dată care este considerată a fi data de activare a cardului cadou, în cazul în care clientul nu a utilizat serviciile comercializate.
În cazul în care clientul a utilizat serviciile comercializate la distanță, adică a beneficiat de facilitățile centrului de sănătate, acesta va achita serviciile consumate la tarifele de listă adresate non-membrilor, tarife disponibile in sectiunea Gift Card.
După expirarea perioadei de 10 zile de la momentul plății / data activarii cardului cadou, clientul nu mai are posibilitatea să renunte la serviciile achitate.
Rezervare cu Voucher/Gift Card  Anularea sau modificarea rezervarii facute cu Voucher/Gift Card sa va face cu minim 24 ore inainte, in caz contrar Voucherul/Gift Card devine invalid.

Modalitatatea de achiziționare a cardurilor cadou

Canalele prin care se pot achiziona si metodele de plata a cardurilor cadou:

La receptia centrului five Massage, programul de functionare al receptiei este 10:00 – 22:00. Plata poate sa fie facuta numerar sau card. Se emite pe loc bonul fiscal, factura si cardul / cardurile cadou. Daca beneficiarul nu este acelasi cu persoana care a platit, sunt necesare urmatoarele informatii: nume, prenume, adresa email, nr. telefon.

Direct de pe siteul www.fivemassage.ro completand formularul online de cumparare si efectuand plata prin platforma MobilPay. Iar cardul cadou va fi trimis in format electronic atat cumparatorului cat si beneficiarului(daca nu este aceeasi persoana).